Trhané vepřové

Tohle je takové to jídlo, u kterého vám ani trochu nevadí, že vám teče po rukou, po bradě... A olizujete se až na zádech.
Recept:
- 1kg vepřové krkovice
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 1 lžíce medu
- 1 lžička sušeného česneku
- 2 lžíce sladké papriky
- 1 lžička soli
- 2 lžičky pálivé omáčky
Postup:
Všechno koření a omáčky promíchejte, marinádou potřete maso, a dejte ho na noc odpočinout do lednice. Ráno maso vyndejte a opečte ze všech stran na troše přepuštěného másla. Ke zbylé marinádě přidejte tři deci vody, promíchejte a přilijte k masu.Maso buďto připlokte poklicí, nebo důkladně zakryjte alobalem, a pečte dvě hodiny na 180°C. Následně ho přendejte do multicookeru, a vařte na cca 80-85°C 3-4 hodiny. Maso přendejte do mísy, roztrhejte vidličkami (nebo si práci usnadněte ručním šlehačem), přidejte šťávu, která v hrnci zbyla (záleží, jak máte maso rádi šťavnaté).
Video najdete ZDE.