Hlavní chody

Stejně jako u čočky, i tady mám postup co nejjednodušší. Ono totiž na hrachové kaši není moc co vymýšlet.

Klasika, ktera neumírá. Dělám ji opravdu jednoduše, nehledejte za tím žádnou vědu.

Silná chuť a krásná barva, přesně to je tenhle hovězí guláš. Zkuste ho sami, a uvidíte, jak úžasnou chuť mu dodá černé pivo.

Rychlé kari dělám každou chvíli jinak - podle toho, co mám zrovna po ruce. Někdy dám místo pórku cibuli, někdy přidám žampiony, někdy nasekané arašídy... Ovšem tahle varianta se strouhanou mrkví nám zachutnala nejvíc.

Jídlo, které buďto milujete, nebo nesnášíte. Neodmyslitelně patří k létu, a u nás rozhodně nesmí chybět.

Každý by měl do svého jídelníčku zařadit ryby. A za mě nejjednodušší příprava ryby je v horkovzdušné fritéze. Já mám tu svoji od Lauben a vařím v ní několikrát do týdne. Slevový kód na všechny produkty Lauben najdete zde.

Domácí pizza je svým způsobem umění. Trvalo mi dlouho vypiplat dobrý a rychlý recept a chci se o něj s vámi podělit.

Maso na červeném víně, zelenině a rozmarýnu - skvělá kombinace chutí doplněná lahodnou bramborovou kaší s muškátem.

Tohle je takové to jídlo, u kterého vám ani trochu nevadí, že vám teče po rukou, po bradě... A olizujete se až na zádech.

Výtečné hřiby pečené s česnekem, máslem a kořením podávané s čerstvým domácím kvasovým chlebem.